Dragi vizitatori ai site-ului www.aditiv.ro,

Echipa FUEL SAVING ține din capul locului să facă această precizare terminologică importantă în ceea ce privește termenul aditivi. Generic, termenul  de aditiv este utilizat în sensul unei substanțe, care se adaugă unui produs pentru a-i ameliora proprietățile sau pentru a obține noi calități. Din perspectiva tribologiei (știința care studiază și oferă soluții pentru procesele de frecare, uzură și ungere)  agenții care reduc fricțiunile,  protejează suprafețele metalice, micșorează consumul de carburanți, etc., se clasifică în trei categorii: uleiuri de bază, aditivi și lubrifianți. La rândul lor, lubrifianții sunt clasificați în doua grupe mari: lubrifianți auto și lubrifianți pentru aplicații industriale.

Inventatorul Anamegatorilor și al Anaclaridei, Adolf Ozereanskiy, atunci când efectua testele de laborator ale produselor a consemnat  în jurnalul său de observații că Anamegatorul T-6 întrunește aproape toate caracteristicile uleiurilor de bază, ale aditivilor și  lubrifianților, astfel devenind o substanță organică universală, pe care a numit-o MODIFICATOR al proprietăților carburanților, uleiurilor și lubrifianților. Anamegatorul T-6 se folosește pe larg și în domeniul auto, dar și în industrie.

Din motive tehnice, dar și pentru a nu induce utilizatorului din România un sentiment de neîncredere nu am folosit termenul de modificator al proprietăților carburanților și uleiurilor așa cum recomandă producătorul, ci  termenul de aditiv, cu care consumatorii români sunt familiarizați. Deci, chiar dacă  termenul de aditiv nu acoperă toate semnificațiile modificatorului proprietăților, în continuare îl vom utiliza, alternându-l cu termenul de anamegator sau catalizator de ardere.

 

Comenzi telefonice la numarul: 0737 074 009 Refuză