Site-ul aditiv.ro, denumit in continuare “aditiv.ro”, este detinut si administrat de societatea FUEL SAVING SR L,

Tel: 073 707 4009; dragos77basa[at] yahoo.com.

Navigarea pe site urmată de Comandă echivalează cu citirea, înțelegerea și acceptarea termenilor de mai jos de către orice Client.

Site-ul aditiv.ro își rezervă dreptul de a schimbă și actualiza în orice moment conținutul acestui site, precum și Termenii și condițiile de folosire, fără nici un fel de notificare prealabilă.
În caz de divergența sau neînțelegeri între aditiv.ro și Client, se vor aplica Termenii și condițiile valabile la momentul  efectuării Comenzii.

1. Definiţii

Utilizator: orice persoană care vizitează site-ul.

Client: persoană fizică / persoană juridică ce efectuează o Comandă.

Produse: produs menționat în Comandă, care urmează a fi furnizate de către Vânzător, Clientului.

Comandă: operatiune electronica ce intervine ca formă de comunicare între Vânzător și Client prin care Clientul își exprimă intenția de a achiziționa anumite Produse și să facă plata acestora.

Vânzător: Societatea ADITIV PLUS SRL având urmatoarele date de identificare:
IDNO: 1017600013487
IBAN MDL: MD31ML0000000022511064151.

Contract:  o Comandă confirmată de către Vânzător, prin care Vânzătorul este de acord să vândă și să livreze Produsele și Serviciile iar Clientul este de acord să achiziționeze, să primească și să facă plata acestor Produse și Servicii.

2. Drepturile de proprietate Intelectuală

Conținutul site-ului aditiv.md: texte, elemente de grafică web, scripturi, rapoarte și informații de natură tehnică, este integral proprietatea ADITIV PLUS SRL. și este apărat de Legea privind dreptul de autor și drepturile conexe și de legile privind proprietatea intelectuală și industrială. Folosirea fără acordul ADITIV PLUS SRL și a oricăror elemente enumerate mai sus se pedepsește conform legislației în vigoare.

Informațiile incluse pe aditiv.md au caracter informativ și sunt puse la dispoziție cu bună credință, din surse pe care Vânzătorul le consideră de încredere. În cazul în care vreunul dintre articolele publicate sau orice altă informație intră sub incidență Legii privind dreptul de autor și drepturile conexe, Utilizatorul este rugat să aducă acest fapt la cunoștință Vânzătorului la adresă de email a vânzătorului prezentată în secțiunea de “contact”, pentru a putea fi luate măsurile legale necesare.

3.Limita accesului la site

Utilizatorii site-ului aditiv.md pot face comentarii, pot să trimită sugestii, întrebări sau informații, dacă limbajul acestora este civilizat, iar conținutul comunicarilor nu este ilegal, obscen, amenințător, defăimător, nu tulbură în nici un fel viața privată a altor persoane, nu încalcă drepturile de proprietate intelectuală, nu conține viruși, nu servește unor campanii de promovare care nu au legătură cu aditiv.md, nu sunt e-mailuri în masă ori orice altă formă de spam. Persoanele care vor utiliza o adresă falsă de e-mail ori vor transmite mesaje electronice sau orice alte comunicări în numele unei alte persoane fizice sau juridice ori în numele oricărei alte entități vor fi raportate organelor abilitate. aditiv.md nu își asumă responsabilitatea și nici nu va putea fi obligată la nici un fel de despăgubiri pentru orice fel de daune produse de astfel de comunicări.

4. Prelucrarea datelor cu caracter personal

ADITIV PLUS SRL este înregistrată în Registrul Operatorilor de Date cu Caracter Personal sub numărul ———-
Categoriile de date personale prelucrate sunt: numele și prenumele, serie și număr de buletin (IDNO în cazul persoanelor juridice) , telefon/fax, adresă (domiciliu/reședința), e-mail, date de geolocalizare.

Clienților le sunt garantate drepturile prevăzute de Legea  pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și liberă circulație a acestor date, respectiv dreptul de informare, dreptul de acces la date, dreptul de intervenție, dreptul de opoziție, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de se adresa justiției în caz de încălcare a drepturilor sale. Clienții au dreptul de a solicita ștergerea totală sau parțială a datelor cu caracter personal. Clientul poate solicita oricare dintre drepturile enumerate mai sus în bază unei cereri scrise, semnate și datate, înaintată către sediul  ADITIV PLUS SRL.

Refuzul furnizării acestor date determină imposibilitatea onorării Comenzilor.

5. Înregistrarea ca Utilizator

Pentru crearea unui cont pe site, Utilizatorul este obligat să folosească o adresă de e-mail validă. Aditiv.md poate refuza cererea de înregistrare în situațiile în care constată că a utilizat informații neconforme cu realitatea sau folosește serviciile într-un mod neconform cu uzanțele normale

6. Facturare – plăți

Prețul, modalitatea de plată și termenul de plată sunt specificate în Comandă. Vânzătorul va emite către Client o factură pentru Produsele și Serviciile livrate, obligația Clientului fiind să furnizeze toate informațiile necesare emiterii facturii conform cu legislația în vigoare.
Plata se poate face prin transfer bancar sau ramburs.

7. Livrarea

Data estimată de livrare poate varia în funcție de distanță și se va face prin curierat rapid.

În cazul comenzilor cu ridicare personală, achitate online, este necesar că persoană care va prelua coletul să prezinte la punctul de ridicare un act de identitate al persoanei care a înregistrat comandă.

8. Recepţia produselor

Clientul se obligă să semneze bonul de livrare (AWB) prezentat de către Curier sau Poșta Moldovei la livrarea produselor comandate, la care este anexat și bonul fiscal ce conține toate informațiile despre produsele livrate (denumire produs, cantitate, preț). Deasemenea, Clientul va verifica dacă produsele sunt deteriorate sau dacă există lipsuri, iar eventualele probleme vor fi menționate în mod olograf pe bonul de livrare, pentru a putea fi luate în considerare.
Prin semnarea bonului de livrare Clientul recunoaște primirea în bune condiții și în totalitate a produselor Comandate.

Comenzi telefonice la numarul: 0737 074 009 Refuză